Eläinystävät

Pallas

Pallas First Running (14.4.2002)
American Bashkir Curly
Vaellushevosena työskennellyt ”curly” muutti pohjoisesta tänne Savoon kesällä -17. Pallas on todella hurmaava ja lempeä suuri ystävä.

Onni

Pallas Rivttes Warrior (22.3.2010)
American Bashkir Curly
Tämä ”curly” on puolestaan ehtinyt aikaisemmin tehdä uraa valjakkoajon saralla, mutta muutti nyt Pallaksen kaveriksi Lumotarhaan. Upealla ulkonäöllään, uteliaisuudellaan ja huumorintajullaan Onni hurmaa, naurattaa ja välillä vähän haastaakin kanssaeläjiään.

Bestis, Moira ja Zahara

Lystikkäät, upeaa villaa kasvattavat angorakanit

Lassi

Lassi on talon vanha-isäntä, joka pistää tarvittaessa koirat ja toiset kissat ojennukseen. Ihmisiä kohtaan tämä herrasmies on kuitenkin leppoisa ja tyyni.

Rokka

Rokka ei vähästä hätkähdä (imuri on poikkeus). Suurimman osan päivästään omanlaatuinen vintiö viettää rentoutuen, mutta innostuu toisinaan riehumaan Mysti –siskonsa kanssa tai ihan itsekseen.

Mysti

Mysti on Rokan sievä sisar, joka vierastaa vieraita, mutta tutustuttuaan nauttii yli kaiken hellyydenosoituksista kuuluvasti kehräten.

Jeta

(Boniton Kerberos), katalonianpaimenkoira

Jeta on arvonsa tunteva eläkeläisrouva, joka suhtautuu varauksella vieraisiin, mutta tutuille hän ”hymyilee” tervehtiessään ja nauttii huomiosta. Kotona Jetalla on tapana haukkua ensin ja vasta sitten kartoittaa tilanne tarkemmin.

Kanala

Kanalassa asustaa mm. Araucanoja, jotka munivat kauniita, vaalean vihreitä munia.

Uusimmat asukkaat ovat lystikkäät, pörröiset silkkikanat sekä –kukko.

Halle

S. 2.2.2003
Halle muutti meille "puolisonsa" Lucian kanssa vappuna 2014. Halle on rauhallinen mietiskelijä varustettuna ilkikurisuudella. Rapsutukset ja harjaaminen ovat parasta , mitä Halle tietää.

Lucia

S. 16.11.2004
Lucia saapui elämäntoverinsa Hallen kanssa meille vappuna 2014. Oli itsestään selvää, että pariskunta muuttaa yhdessä uuteen kotiin; olihan heillä takanaan jo 10 yhteistä vuotta. Lucia on tyyni ja vaatimaton; Nalle Puhin Ihaan kaltainen ystävä. Lucia rakastaa herkkuja ja tervehtii välillä kovalla aasin äänellään.