Green Care Itä-Suomi

Kaikenlaista sitä sattuukin:

Osallistuin viikko sitten Green Care Itä-Suomen verkostopalaveriin. Palaverin loputtua huomasinkin olevani GC Itä-Suomen puheenjohtaja 🤓

Green Care toiminta on täällä Pohjois-Savossakin saanut uutta virtaa kahden yrityshankkeen muodossa ja tunnettavuutta ja tietoa koetetaan levittää. Jatketaan tästä näillä kotinurkilla. Alueeseen kuuluu myös Etelä-Savo sekä Pohjois- ja Etelä-Karjala, joten alue on iso. Päämäärä ja kiinnostus on kuitenkin meillä kaikilla sama 😊

Parhaani yritän tässä pestissä. Olkaa siis kuulolla ja ottakaa yhteyttä asian tiimoilta. Saa esittää toivomuksia esim. tapahtumista tai koulutuksista, mitä sattuu mieleen tulemaan. Ajattelen tärkeimmäksi tehtäväkseni olla tiedon kuljettaja yrittäjille ja asiakkaille sekä Green Care Finlandin suuntaan täältä kentältä.