Palvelut ja hinnastot

Tässäpä joitakin esimerkkejä Lumotarhan palveluista. Voit aina kysyä juuri sinun tarpeisiisi sopivaa toimintaa.

Talli tutuksi

Tutustu ohjatusti Lumotarhan asukkaisiin. Pääset tarjoamaan herkkupaloja eläinystäville ja kuulet tarinoita heidän hoidostaan ja elämästään.
Tutustumaan pääset vierailuajan varaamalla (p. 040 734 8222).

Hinta alkaen 7 €/hlö, 20 €/3-5 hlö. (hinnat sis. alv 24 %)

Alpakan audienssi

Vierailu laitokseen, juhliin, tapahtumaan… Alpakka kulkee lähes minne vain ilahduttamaan ja piristämään päiväänne. Mainio mainosidea esimerkiksi yrityksille; sponsoroi audienssi vaikka vanhusten palveluyksikköön.

Hinta alkaen 110€ + matkakulut 0,90€/km (hinnat sis. alv 24 %)

Aasinsilta

Löydätkö sillan itsesi ja aasin välille? Tutustu pitkäkorviin; lataudu, rentoudu ja viehäty näistä harkitsevista ja rauhallisista ystävistä. Pitkät korvat kuuntelevat ilot ja surut, suuret silmät huokuvat lempeyttä ja ymmärrystä. Leveä selkä ottaa kantaakseen huoliasi ja tukevaa kaulaa on hyvä rutistaa.

Halle ja Lucia odottavat lempeää harjausta ja kävelylenkkiä.

Hinta alkaen 50 €/1-2 hlö/kesto n. 60 min. (hinnat sis. alv 24 %)

Alpakan askelissa

Kauneutta, pehmeyttä, itsenäisyyttä, hyvää mieltä, uteliaisuutta ja lystikkyyttä; niitä kantavat alpakan kepeät askeleet.

Yhteiset askeleet löytyvät, kun annat mielesi rauhoittua, unohdat kiireen ja suorittamisen ja lumoudut suurien silmien katseesta pörröisen otsatukan alla. Kävely lähimetsässä ja elämän pienien ihmeiden tutkiminen yhdessä – alapakan askelissa.

Hinta alkaen 50 €/1-2 hlö/kesto n. 60 min. (hinnat sis. alv 24 %)

Hevosen halaus

Suuren eläimen suuri sydän huokuu lämpöä ja voimaa, lempeyttä ja lohtua. Pysähdy aistimaan; tunnustele ja tunne. Hellää hoivaa ja päättäväisyyttä; yhdessäoloa ja yhteisen kielen löytämistä. Hevonen vastaa ystävällisyyteen ystävyydellä.

Pallas rakastaa puuhailua ihmisten kanssa ja nauttii huomiosta. Laskeeko Pallas päänsä rauhoittavasti olkapäällesi tai puhalteleeko lämpimiä hevosenhenkäyksiä poskellesi…?

Hinta alkaen 50 €/1-2 hlö/kesto n. 60 min. (hinnat sis. alv 24 %)

Hämärän huomassa

Oletko maannut lumihangessa katsellen tähtiä? Onko pimeässä metsässä liikkuminen vierasta? Huomaat kuinka aistisi valpastuvat ja hurmaannut tästä hetkestä. Ympäröivä luonto näyttää ja kuulostaa erilaiselta hämärässä. Luonnon oma valo tai valottomuus, otsalamppu tai nuotion loimu – näistä rakennamme elämyksellisen tutkimusmatkan. Turvallisessa ympäristössä voit rauhoittua ja ihmetellä maailmankaikkeuden suuruutta.

Hinta alkaen 65 €/hlö/kesto 1,5-2 h, sis. pienen välipalan (hinnat sis. alv 24 %) 2 henkilöä tai useampi; pyydä tarjous!

Helpotuksen huokaus

Kiireetön tuokio pienen metsälenkin muodossa, kuunnellen ja tunnustellen. Olisiko riippumatto puiden siimeksessä levähdyspaikka sinulle? Tuleen tuijotellen lämmintä kahvia nauttien voit huokaista ja tyhjentää mielesi kaikesta ylimääräisestä. Riität omana itsenäsi – nyt ei tarvitse huolehtia eikä suorittaa.

Hinta alkaen 65 €/hlö/kesto 1,5-2 h, sis. pienen välipalan (hinnat sis. alv 24 %) 2 henkilöä tai useampi; pyydä tarjous!

Valloittava vuosipäivä

Harjataan aasit juhlakuntoon ja syötetään alpakoille herkkuja, eväät nautitaan tallissa tai kesäkeittiössä tai vaikka lähimetsässä retkeillen.
Vuosipäivät räätälöidään toiveiden mukaan, tarjoilut voi tuoda mukanasi tai ne järjestetään valmiiksi. Aina löytyy jokin hyvä syy viettää vuosipäivää: sopii esimerkiksi seitsemän vuotta tai seitsemänkymmentä vuotta täyttävälle, valmistuneelle, avioituneille, eronneille, muuten vain muistorikkaan päivän juhlistamiselle tai uusien muistojen luomiselle.

Pyydä tarjous!

Green Care – vihreää voimaa

Lumotarhassa voimme järjestää toimintaa metsässä, pellolla, rannalla sekä puutarhassa. Eläinavusteisen toiminnan lisäksi voimme retkeillä, käyttää luonnonmateriaaleja askarteluissa, voimme luoda jotakin uutta lumesta tai jäästä, voimme työskennellä kasvimaalla tai maatalontöissä. Voit myös nauttia kiireettömyydestä ja antaa aikaa itsellesi ja ajatuksillesi.

Ympäristö tarjoaa hurjan paljon mahdollisuuksia luonto-, eläin- ja maaseutuavusteiseen toimintaan. Toimet suunnitellaan yhdessä sinun lähtökohdistasi ja tavoitteesi mukaisesti. Sinun ei tarvitse osata mitään, riittää, että tulet paikalle.

Lue lisää Green Care -sivulta.

Hinta alkaen 50 €/60 min. (hinnat sis. alv 24 %)

Sosiaalipedagoginen eläintoiminta

Toiminnan ydin on tukea sosiaalista kasvua ja hyvinvointia sekä ehkäistä syrjäytymistä. Toiminta on suunnitelmallista, tavoitteellista ja siihen sitoudutaan. Hevoset, aasit ja alpakat ovat työkavereina; auttavat etsimään elämälle merkitystä ja pudottelevat ilon pisaroita matkallesi. Heidän tehtävänään on olla apuna ihmisenä kasvamisessa ja jakamassa kokemuksia ja oivalluksia.

Lue lisää Sosiaalipedagoginen hevostoiminta -sivulta.

Hinta 50€/60 min. (sis. alv 24%)

 

 

 

 

Terapeutit huom! Voit tulla tänne asiakkaan kanssa erilaisen monipuoliseen toimintaympäristöön. Kysy tarkemmin!

 

Miltä kuulostaisi firman kokous alpakkatallissa tai metsässä? Olisiko tyhy-toiminta luonnossa paikallaan? Polttariohjelma mietinnässä? Lahjakortti hänelle, jolla on jo kaikkea?

Kysele ja kerro toiveistasi!