Eläinystävät

Valle

Valle

s. 1.4.2018

Vallaton koirakaveri rakastaa ihmisiä ja puuhaamista yhdessä. Valle on mixaus energistä hoffia ja sydämellistä berniä lisäyksellä vielä jotain muuta. Intoa ja kokoa on sen verran, että Valle kaipaa vielä treenausta asiakastyöskentelyyn.

Lucia

Lucia

s. 16.11.2004

Lucia saapui elämäntoverinsa Hallen kanssa meille vappuna 2014. Oli itsestään selvää, että pariskunta muuttaa yhdessä uuteen kotiin; olihan heillä takanaan jo 10 yhteistä vuotta. Lucia on tyyni ja vaatimaton; Nalle Puhin Ihaan kaltainen ystävä. Lucia rakastaa herkkuja ja tervehtii välillä kovalla aasin äänellään.

Halle

Halle

s. 2.2.2003

Halle muutti meille "puolisonsa" Lucian kanssa vappuna 2014. Halle on rauhallinen mietiskelijä varustettuna ilkikurisuudella. Rapsutukset ja harjaaminen ovat parasta , mitä Halle tietää.

Kanala

Kanala

Pikkuisessa kanalassa asustaa hauska silkkikanaparvi.

Mysti

Mysti

Mysti on Rokan sievä sisar, joka vierastaa vieraita, mutta tutustuttuaan nauttii yli kaiken hellyydenosoituksista kuuluvasti kehräten.

Rokka

Rokka

Rokka ei vähästä hätkähdä (imuri on poikkeus). Suurimman osan päivästään omanlaatuinen vintiö viettää rentoutuen, mutta innostuu toisinaan riehumaan Mysti –siskonsa kanssa tai ihan itsekseen.

Bestis ja Zahara

Bestis ja Zahara

Lystikkäät, upeaa villaa kasvattavat angorakanit

Pallas

Pallas

s. 14.4.2002

Pallas First Running
American Bashkir Curly

Vaellushevosena työskennellyt ”curly” muutti pohjoisesta tänne Savoon kesällä -17. Pallas on todella hurmaava ja lempeä suuri ystävä.