Eläinystävät

Lucia

Lucia

s. 16.11.2004

Lucia saapui elämäntoverinsa Hallen kanssa meille vappuna 2014. Oli itsestään selvää, että pariskunta muuttaa yhdessä uuteen kotiin; olihan heillä takanaan jo 10 yhteistä vuotta. Lucia on tyyni ja vaatimaton; Nalle Puhin Ihaan kaltainen ystävä. Lucia rakastaa herkkuja ja tervehtii välillä kovalla aasin äänellään.

Halle

Halle

s. 2.2.2003

Halle muutti meille "puolisonsa" Lucian kanssa vappuna 2014. Halle on rauhallinen mietiskelijä varustettuna ilkikurisuudella. Rapsutukset ja harjaaminen ovat parasta , mitä Halle tietää.

Pallas

Pallas

s. 14.4.2002

Pallas First Running
American Bashkir Curly

Vaellushevosena työskennellyt ”curly” muutti pohjoisesta tänne Savoon kesällä -17. Pallas on todella hurmaava ja lempeä suuri ystävä.

Kanala

Kanala

Pikkuisessa kanalassa asustaa kaksi hauskaa silkkikanaa Usva ja Utu.

Rokka

Rokka

s. 8.2008

Rokka on kotioloissa viihtyvä kissa, vieraista hän ei välitä. Suurimman osan päivästään omalaatuinen vintiö viettää rentoutuen, mutta innostuu toisinaan leikkiinkin.

Hilta ja Hulta

Hilta ja Hulta

s. 3.5.2022

Nämä kanisisarukset ovat ranskanluppakorvakaneja, suuria ja rauhallisia. He ovat uteliaita ja ystävällisiä ja tykkäävät tutkia uusia paikkoja ja välillä köllötellä rauhassa.

Valle

Valle

s. 1.4.2018

Vallaton koirakaveri rakastaa ihmisiä ja puuhaamista yhdessä. Valle on mixaus energistä hoffia ja sydämellistä berniä lisäyksellä vielä jotain muuta. Intoa ja kokoa on sen verran, että Valle kaipaa vielä treenausta asiakastyöskentelyyn.