Eläinnepsy

Olen kouluttautumassa Eläinavusteiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Mitä ihmettä tuo sanahirviö pitää sisällään? Siitä lyhyesti tässä:

Neuropsykiatrinen valmennus on käytännönläheinen kuntoutusmenetelmä, jossa tuetaan elämänhallinta- ja arjentaitoja, kehitetään myönteistä ajattelua ja myönteisiä toimintatapoja ja harjoitellaan omantoiminnanohjauksen taitoja yksilöllisten tavoitteiden mukaan. Valmennus on suunnattu nepsy-asiakkaiden (esim. autismin kirjon häiriö, ADHD, tourette) lisäksi esim. mielenterveys- ja päihdekuntoutujille – miksei kelle vain.

Eläinavusteinen neuropsykiatrinen valmennus yhdistää ratkaisukeskeisyyden ja eläinavusteisuuden. Eläimellä on rauhoittava ja mielihyvää tuottava vaikutus. Eläin toimii motivaattorina, aktivoijana ja auttajana matkalla valmentautujan tavoitteisiin. Toimintaympäristö on monipuolinen, virikkeellinen, vie pois sairauskeskeisyydestä, on haastava ja palkitseva sekä elämyksellinen; vain joitakin asioita mainitakseni.
Koulutukseni on edennyt yli puolen välin ja tarjoankin eläinnepsy-valmennusta opiskelijahinnalla 35€/60 min. Jos mielenkiintosi heräsi, otahan yhteyttä – keskustellaan lisää!

Eläinavusteista Nepsy-valmennusta opiskelijatyönä opiskelijahinnoin